Un tânăr a căzut într-o fosă septică în timp ce încerca să-și facă nevoile în spatele unui magazin din Suceava

La data de 14 decembrie 2018, pe la ora 22.15, Felix S. a sunat la 112 și a anunțat faptul că o persoană a căzut într-un şanţ, în spatele magazinului Cvartet, din zona „Albina” a municipiului Suceava.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul ISU Suceava, care a intervenit cu scara şi a scos persoana căzută, iar echipajul SMURD l-a transportat la secţia UPU a Spitalului Jud. Suceava.

Polițiștii care au mers la secţia UPU au găsit persoana căzută, respectiv pe Constantin – Bogdan Muntean (28 de ani), din Suceava, care se afla în stare avansată de ebrietate. Acesta a povestit că s-a dus în spatele imobilului pentru a-şi satisface necesităţile fiziologice şi a căzut în respectiva groapă. Tânărul nu a suferit leziuni corporale, urmând a fi igienizat.

Locul în care a căzut acesta este o gură de vizitare a unui canal de colectare sau a unei fose septice, care era acoperită cu o placă din tablă.

Muntean a declarat că nu doreşte să depună plângere pentru „vătămare corporală din culpă”. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Sursa foto: www.romaniatv.net

Adauga comentariu