Un tânăr criță de beat a ajuns în arest după ce s-a răsturnat cu o mașină într-un șanț de pe raza localității Liteni

În seara de 31 iulie - 1 august 2021, pe la ora 01.00, la intersecția străzii Iorvu Vîrnav Liteanu cu strada Rotunzii, din orașul Liteni, un autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

La fața locului a fost identificat un autoturism marca Volkswagen Passat răsturnat pe cupolă în șanțul de pe partea dreaptă a străzii Rotunzii, în sensul de deplasare dinspre Liteni spre Rotunda. 

De asemenea, la fața locului a fost găsit și șoferul, respectiv Andrei Cozmin Vizitiu (23 de ani), din satul Rotunda. Acesta a fost ajutat să iasă din mașină de către doi indivizi din satul Rotunda, care au confirmat faptul că Vizitiu se afla la volanul mașinii în momentul producerii evenimentului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Când oamenii legii i-au spus individului să îi însoțească la Spitalul Județean Suceava pentru a i se recolta probe de sânge, Vizitiu a refuzat. Atunci, polițiștii au folosit forța, imobilizându-l și punându-i cătușele la mâini. Tânărul a fost dus la spital, iar acolo i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

După ce polițiștii au verificat bazele de date au constatat faptul că Andrei Cozmin Vizitiu nu avea permis de conducere.

Până la urmă, tânărul a fost condus și în arestul IPJ Suceava, fiind reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

FOTOGRAFIA ESTE INFORMATIVĂ, NU ESTE DE LA ACEST EVENIMENT.

Adauga comentariu