Un tânăr de 20 de ani a ajuns după gratii pentru că a intrat peste o bătrână în casă și a tâlhărit-o

Ieri dimineață, M.M. (78 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în jurul orei 05.00, a fost victima unei tâlhării.

În timp ce femeia se afla în locuința sa, la un moment dat s-a oprit alimentarea cu energie electrică a imobilului. Din această cauză femeia a ieșit din dormitor și când a ajuns pe hol a dat nas în nas cu un străin. Individul a împins victima în dormitor și a început să caute bani sau bunuri de valoare în dulapurile din cameră. Negăsind bani sau bunuri de valoare, tânărul a furat un telefon mobil aflat pe o masă și a plecat de la fața locului. 

Făptașul a pătruns în locuința femeii forțând ușa de acces a unei anexe ce are legătură directă cu imobilul în care locuia victima.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

După ce au efectuat cercetări, oamenii legi l-au identificat pe tâlhar. Acesta este Nicolae Zetel (20 de ani), din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Individul a restituit telefonul furat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu