Un tânăr de 20 de ani a sunat la Poliție după ce soția sa, în vârstă de 26 de ani, a plecat cu copiii și cu banii din casă

Ieri, pe la ora 22.00, un tânăr de 20 de ani din localitatea Solca a sunat la 112 și a anunțat faptul că soția s-a, L.E. (26 de ani) a plecat de la domiciliu furând 3.000 de lei.

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție care a constatat că cele sesizate se confirmă.

În seara respectivă la domiciliul celor doi au venit niște musafiri din comuma Șcheia, între ei fiind și fratele soției. Aceștia au făcut în curtea casei un grătar și au consumat băuturi alcoolice până în jurul orelor 21.30, când cei veniți din Șcheia s-au retras spre autoturismul cu care au venit, pentru a pleca la domiciliu. Atunci, soția reclamantului ar fi intenționat să meargă și ea în Șcheia, pentru a-și vizita părinții. Femeie și-a făcut rapid un bagaj, i-a laut cu ea pe cei trei copiii și au plecat cu fratele femeii către comuna Șcheia. 

După ce a intrat în casă, tânărul a observat că din locul în care țineau banii a dispărut suma de 3.000 de lei, moment în care a luat telefonul în mână și a sunat la 112.

Femeia le-a spus polițiștilor că suma de bani pe care a luat-o cu ea reprezintă alocația primită de la stat pe un an de zile pentru fiul ei mai mare. Conform L.E., reclamantul nu ar fi tatăl respectivului copil, motiv pentru care banii nu sunt și ai lui.

Reclamantul a confirmat spusele soției sale, dar a susținut faptul că are și el dreptul la respectivii bani pentru că el a crescut copilul menționat și pentru că este soțul mamei copilului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt”.

Adauga comentariu