Un tânăr de 21 de ani din Vadu Moldovei a fost arestat preventiv pentru că l-a omorât în bătaie pe un consătean în vârstă de 68 de ani

Șerban Vasile Gilbert (21 de ani), din localitatea Vadu Moldovei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „omor”.

Vineri, 14 mai 2021, cadavrul lui Mircea Maftei (68 de ani), din satul Ioneasa, comuna Vadu Moldovei, a fost găsit la marginea unei păduri de pe raza localității de domiciliu, prezentând urme de violență.

În după-amiaza de joi, 13 mai 2021, Mircea Maftei s-a dus la locuința lui Gilbert pentru a vorbi despre o lucrare în gospodăria lui Maftei. În timp ce aceștia consumau băuturi alcoolice, la un moment dat între cei doi a izbucnit un scandal. Astfel, Șerban Vasile Gilbert i-a aplicat consăteanului său mai multe lovituri.

Agresorul a susținut că victima sa aplecat pe picioarele ei din curtea în care a avut loc altercația, iar pe urmă habar nu are ce s-a mai întâmplat cu Mircea Maftei.

Trebuie menționat faptul că descoperirea cadavrului a fost făcută în apropierea locuinței lui Șerban Vasile Gilbert.

În urma efectuării necropsiei și a investigațiilor criminaliștilor s-a stabilit faptul că bărbatul a murit din cauza rănilor din urma bătăii. 

 

Adauga comentariu