Un tânăr de 23 de ani, care este „cazat” în arestul IPJ Suceava din luna septembrie pentru că a violat o bătrână în vârstă de 92 de ani, îl va aștepta pe Moș Nicolae după gratii

Judecătoria Fălticeni a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu privire la prelungirea măsurii arestării preventive cu privire la inculpatul Constantin Adumitroaei pentru săvârșirea infracțiunii de „viol”.

În aceste circumstanțe, individul a primit încă 15 zile de arest preventiv pentru perioada 2 decembrie 2021 - 16 decembrie 2021.

Inculpatul are drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare.

Constantin Adumitroaie (23 de ani) a ajuns în arestul IPJ Suceava în luna septembrie pentru că a violat o bâtrână în vârstă de 92 de ani, din comuna Horodniceni.

La data de 2 septembrie 2021, în jurul orei 15.00, o bătrână în vârstă de 92 le-a sesizat polițiștilor din Horodniceni faptul că în seara de 1 septembrie 2021, în intervalul orar 22.00 - 23.00, un tânăr a violat-o. Înainte de a o viola pe bătrână, individul i-ar fi cerut victimei informații cu privire la soțul acesteia.

Victima a fost examinată fizic. Așa s-a stabilit faptul că nu avea leziuni care să-i fi pus în pericol viața, dar pentru vindecarea rănilor suferite bătrâna a avut nevoie de 6 - 8 zile de îngrijiri medicale.

Pe urmă, polițiștii au dat de urma violatorului. Cel în cauză este „cazat” în arestul IPJ Suceava din luna septembrie 2021.

Adauga comentariu