Un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, a murit după ce a fost strivit între două semiremorci pe raza localității Gura Humorului

În dimineața zilei de 16 martie 2022, în jurul orei 04.00, Teodor F. (33 de ani), din municipiul Piatra Neamț, a parcat o autoutilitară marca Scania, ce tracta o remorcă, în parcarea de la Tofan Group din Gura Humorului. Bărbatul transportase niște mărfuri cu autoutilitara respectivă. După ce a parcat, acesta nu a acționat frâna de mână, iar parcarea fiind ușor înclinată, autoutilitara a luat-o ușor cu spatele. Aceasta l-a surprins pe Vasile S. (23 de ani), din comuna Mărgineni, județul Neamț, care se afla între cele două semiremorci. Tânărul a fost strivit între cele două.

În urma evenimentului, tânărul a fost rănit grav. Acesta a fost transportat la spitalul din Gura Humorului. La unitatea spitalicească pacientul a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, stop cardio respirator ireversibil, traumatism toraco-abdominal prin strivire, politraumatism toraco-abdominal coloană lombară, observații hemiperitoneu”. Din nefericire, la ora 05.20, Vasile S. a fost declarat decedat.

Teodor F. a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul acestuia a fost negativ. Bărbatului i s-au recoltat mostre de sânge pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face Teodor F. pentru că nu a asigurat corespunzător autoutilitara.

Parcarea în care a avut loc evenimentul nu este deschisa circulației publice. Așadar, evenimentul rutier nu se încadrează în rândul accidentului de circulație.

Cu privire la cele întâmplate au fost sesizați reprezentanții ISCTR Suceava și ITM.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu