Un tânăr de 23 de ani s-a autodenunțat printr-un apel la 112. Acesta le-a cerut polițiștilor să îl oprească în trafic deoarece s-a îmbătat și conduce un BMW

Aseară, în jurul orei 23.00, un tânăr a sunat la 112 și a anunțat faptul că vrea să fie oprit de polițiști pentru că s-a certat cu părinții și s-a urcat beat la volanul unui BMW.

Tânărul a fost identificat de polițiști pe raza localității Solca. Autoturismul despre care a spus apelantul se afla pornit, cu avariile pornite.

La volanul mașinii se afla Gabriel U. (23 de ani), din localitatea Botoșana.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Rădăuți, unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul le-a spus polițiștilor că, după ce s-a certat cu părinții a plecat de la domiciliul din localitatea Botoșana și s-a oprit la un bar, unde a consumat băuturi alcoolice. De la respectivul bar s-a pus în mișcare și s-a oprit în locul în care a fost identificat de oamenii legii. Loc unde s-a oprit și a sunat la 112.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”:

Adauga comentariu