Un tânăr de 24 de ani s-a spânzurat la scurt timp după ce s-a întors din Germania și a consumat băuturi alcoolice cu prietenii săi

Ieri dimineață, în jurul orei 07.00, o femeie din localitatea Liteni și-a găsit fiul în vârstă de 23 de ani spânzurat în curtea locuinței.

Se pare că la data de 19 iulie 2021, D.C. (24 de ani) s-a întors din Germania, iar în acea seară a plecat cu prietenii să consume băuturi alcoolice la barul „La Brânzac” din apropierea locuinței sale. Pe urma, la data de 20 iulie 2021 mama tânărului și-a găsit fiul spânzurat de grinda unei magazii. Atunci femeia a tăiat funia cu un cuțit, a coborât corpul pe sol și a sunat la 112.

Echipajul SMURD ajuns la fața locului nu a reușit să-l salveze pe tânăr, având în vedere faptul că trupul victimei avea deja ridigitatea cadaverică instalată.

Pe cadavru nu au fost identificate urme de violență.

Conform prietenilor victimei, tânărul ar fi amenințat că se va sinucide și în trecut după ce consuma băuturi alcoolice.

În seara de 19 iulie 2021, D.C. a plecat de la barul „La Brânzac” pe la ora 22.00, fără a avea conflicte cu vreo persoană.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzelor morții.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

 

Adauga comentariu