Un tânăr din Botoșani a ajuns la Secția de Psihiatrie Burdujeni după ce a vandalizat cu o piatră un autoturism Audi Q7. Individul a dat nas în nas cu polițiștii în timp ce fugea de la fața locului

Aseară, în jurul orei 20.30, un echipaj de Poliție care patrula pe strada Calea Unirii a observat un individ care alerga pe stradă, în zona stației TPL Albina.

Oamenii legii l-au oprit pe bărbat și l-au legitimat. În timpul legitimării, polițiștii au văzut că individul în cauză avea în mână o piatră. În aceste circumstanțe cel din urmă a fost imobilizat.

La scurt timp, lângă mașina de poliție au ajuns alți doi bărbați care au sesizat faptul că individul imobilizat a provocat distrugeri unui autoturism marca Audi Q7 cu piatra pe care o avea în mână. În mașina avariată se aflau bărbații care au semnalat fapta.

Cei trei bărbați au fost conduși la Secția de Poliției Burdujeni.

Individul care a vandalizat autoturismul marca Audi Q7 cu piatra este Valerică Petru Musteață (19 ani), din municipiul Botoșani. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru a fi internat la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

La vârsta de 16 ani, vandalul a fost căutat de polițiști după ce a fugit dintr-un centru de plasament din Botoșani.

 

Adauga comentariu