Un tânăr din Grămești a violat oral un puști după ce au chefuit împreună. Judecătoria Rădăuți nu vrea să anunțe ce pedeapsă i-a aplicat violatorului

Un caz mai deosebit, merită o condamnare pe măsură. După ce în anul 2017, Andrei Dorel Saviuc (20 de ani în prezent - 17 ani la data comiterii faptei) l-a violat pe Vasile Gabriel H. (14 ani la comiterea faptei), Judecătoria Rădăuți a făcut publică condamnarea inculpatului. Mai exact, magistrații consideră că Saviuc ar trebui să fie internat într-un centru educativ, dar aceștia nu au comunicat și cât timp ar trebui să petreacă inculpatul în respectivul centru. 

Decizia nu este una definitivă, părțile din dosar având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Se pare că la data comiterii faptei, cei doi tineri din comuna Grămești consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, Saviuc l-a obligat pe colegul său de pahar să întrețină relații sexuale orale cu el. După ce victima s-a supus solicitării inculpatului, s-a dus la Poliție și a reclamat cele întâmplate. 

Conform surselor noastre, în urma evenimentului sus-menționat, victima a comis mai multe infracțiuni, printre care a dat foc la o casă și a săvârșit mai multe furturi.


UPDATE:

Tânărul din Grămești care l-a obligat pe un puștan de 14 ani să îi facă o felație a primit o pedeapsă de un an și patru luni, pe care trebuie să o execute într-un centru educativ

Adauga comentariu