Un tânăr din Mihoveni a încercat să incendieze șura unui consătean

La data de 24 februarie 2021, la ora 09.00, Gheorghe G. a depus o plângere penală cu privire la faptul că la locuința sa din satul Mihoveni, comuna Șcheia, persoane necunoscute au dat foc la o anexă. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere” și „distrugere sub forma instigării”.

Principalul suspect este Nicolae – Sebastian Macovei (25 de ani) localnic. În seara zilei de 22 februarie a.c., în jurul orei 20.20, acesta s-a deplasat prin grădina locuinței lui Gheorghe G., din satul Mihoveni, comuna Șcheia, având asupra sa un pet din plastic care conținea benzină, cu ajutorul căruia a incendiat oblonul din lemn, montat în partea exterioară la șură, provocând distrugerea acestuia pe o suprafață mică, valoarea prejudiciului produs fiind evaluată la suma de circa 100 lei.

Suspectul Nicolae – Sebastian Macovei a recunoscut fapta, iar ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

Adauga comentariu