Un tânăr din satul Stamate a încercat să o violeze pe o vecină în vârstă de 70 de ani

Ieri seară, polițiștii Postului de Poliție Fântânele l-au reținut pentru 24 de ore pe un tânăr, de 28 de ani, bănuit de săvârșirea tentativei la infracțiunea de viol.

Din verificările făcute de oamenii legii a reieșit că la data de 5 februarie 2022, în jurul orei 15.20, la sediul Postului de Poliție Fântânele s-a prezentat o femeie din satul Stamate, comuna Fântânele, care a depus o plângere penală, pentru că în noaptea de 4 spre 5 februarie a.c., un localnic a intrat în locuința ei și ar fi încercat să o violeze.

Polițiștii au stabilit că în noaptea de 4 spre 5 februarie 2022, în jurul orei 01.00, la ușa femeii de 70 ani a bătut o persoană. Aceasta s-a ridicat din pat, a privit pe fereastră, dar a refuzat să deschidă. După câteva minute, aceasta a crezut că individul a plecat și a deschis ușa, moment în care acesta a forțat intrarea în interiorul locuinței și i-a cerut bătrânei să întrețină relații sexuale.

Femeia a refuzat și a urmat o altercație între cei doi, agresorul lovind-o pe victimă.

Ulterior, de la o casă învecinata s-a aprins lumina în locuință, motiv pentru care individul s-a speriat și a fugit, părăsind locuința bătrânei.

Anchetatorii au stabilit că autorul tentativei de viol este un bărbat de 28 ani, domiciliat în satul Stamate, comuna Fântânele, acesta fiind vecin cu femeia

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „tentativă la infracțiunea de viol” și „amenințare”.

Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

 

Adauga comentariu