Un tânăr din Voievodeasa, care a devenit alergic la unul dintre vecini și-l bate de câte ori are ocazia, a fost arestat din nou pentru 24 de ore

Ieri, în jurul orei 19.30, Mihăiță Vasile Bobu (20 de ani), din satul Voievodeasa, comuna Sucevița, se deplasa pe strada Speranței din localitatea de domiciliu. Acesta se îndrepta spre locuința sa. La un moment dat, tânărul s-a întâlnit cu E.M. (21 de ani), localnic, care se afla la poarta locuinței sale împreună cu mai multe persoane, printre care și soția sa. Deodată, între cei doi tineri a izbucnit un conflict, iar pe urmă s-au luat la bătaie.

Între cei doi tineri există o stare conflictuală, având în vedere faptul că nu este prima dată când Bobu ajunge în arest pentru că îl bate pe vecinul său E.M.

În urma bătăii, E.M. s-a ales cu leziuni la nivelul capului și al antebrațelor. Acesta a fost transportat la spital cu o ambulanță. 

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, și reținerea lui Mihăiță-Vasile Bobu. 

Agresorul a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Adauga comentariu