Un tânăr a fost amendat de polițiști după ce a căzut în cap din căruță. Evenimentul s-a petrecut într-un cătun de rromi din Șcheia

Ieri, 26 aprilie 2020, pe la ora 14.30, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că A.G.R. (24 de ani), din Șcheia, s-a lovit la cap după ce a căzut din căruță.

În acea zi, tânărul s-a dus singur cu căruța la magazinul denumit „La Bulion”, dintr-un cătun de rromi din Șcheia. Când a intenționat să plece, A.G.R. s-a urcat în vehicul, s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de pământ.

La fața locului a intervenit un echipaj medical, care i-a acordat îngrijiri medicale. Rănitul a fost diagnosticat cu „plagă contuză față, supraorbital dreapta, intixicație etilică”.

A.G.R. a refuzat tratamentul acordat de echipajul medical și nici la spital nu a vrut să fie transportat, pe bază de semnătură.

Tânărul a fost amendat pentru că a condus un vehicul cu tracțiune animală sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru că nu avea asupra sa declarație pe proprie răspundere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare din culpă”.

Adauga comentariu