Un tânăr a fost bătut de soțul concubinei sale

În seara zilei de 27 septembrie 2019, pe la ora 22.35, Mihai Pelin (27 de ani), din comuna Zamostea, domiciliat fără forme legale în municipiul Suceava, a reclamat prin 112 faptul că este agresat pe bulevardul George Enescu.

Polițiştii deplasați la fața locului i-au găsit pe Mihai Pelin, pe concubina Maria Cernescu (24 de ani) și pe Alexandru Cernescu (30 de ani), ambii din localitate.

Din discuțiile purtate de polițişti cu persoanele implicate a reieșit că în seara zilei de 27 septembrie a.c., în jurul orei 22.20, Maria Cernescu care locuiește în concubinaj cu Mihai Pelin, a ajuns în fața unui bloc de pe Bulevardul George Enescu, unde a fost așteptată de către soțul ei Alexandru Cernescu, cu care nu mai locuiește de aproximativ un an și cu care a avut mai multe discuții în contradictoriu, auzite și de către concubin.

Acesta a coborât în fața blocului să vadă despre ce este vorba, ocazie cu care a fost lovit de către Alexandru Cernescu, între cei doi intervenind Maria Cernescu, care a fost și ea lovită involuntar.

În timpul în care Pelin solicita sprijin organelor de poliție, Alexandru Cernescu a luat o piatră pe care a aruncat-o înspre concubinul soției sale, lovind și distrugând un geam al ușii de la scara blocului.

Persoanele implicate au fost duse la sediul Poliției, unde Mariei Cernat i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului privind emiterea unui ordin de protecție provizoriu, acesta având rezultat pozitiv, dar tânăra a refuzat, semnând acest lucru și declarând că în momentul de față nu dorește să depună plângere penală sau contravențională față de soțul său.

Mihai Pelin a depus plângere penală față de Alexandru Cernescu pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”. Cu privire la infracțiunea de „distrugere” a geamului a fost întocmit un proces-verbal de constatare.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de: „lovirea sau alte violențe”, „violență în familie” și „distrugere”.

Adauga comentariu