Un tânăr a fost evacuat din apartamentul în care locuia cu chirie după ce și-a bătut soția însărcinată

La data de 27 februarie 2021, la ora 18.37, Poliția municipiului Suceava a fost anunțată prin 112 de către Maria S. (32 de ani), din comuna Verești, despre faptul că soțul său, Florin S. (27 de ani), a bătut-o.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 27 februarie a.c., pe la ora 18.20, în timp ce se aflau într-un apartament din municipiul Suceava, unde locuiesc fără forme legale, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, Florin S. a lovit-o pe soția sa cu palma în zona capului și a tras-o de păr, după care a răvășit mai multe bunuri prin locuință.

Reclamanta care este însărcinată a fost găsită de polițiști prin fața blocului.

Oamenii legii au întocmit formularul de evaluare a riscului în urma căruia a reieșit faptul că există risc iminent, iar după informarea procurorului de serviciu s-a emis ordinul de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, tânărul fiind evacuat din locuință.

Maria S. a formulat plângere împotriva soțului său, cercetările urmând a fi continuate de sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Adauga comentariu