Un tânăr a fost lăsat fără telefon chiar de către colegul de pahar

Ieri, în jurul orei 11.00, Gavril P., din comuna Valea Moldovei a sunat la 112 și a anunțat faptul că fiului său i-a fost furat telefonul mobil.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, fiul apelantului, Iustin - Ivan P. (19 ani), localnic, se afla în apropierea locuinței sale. Acesta a declarat faptul că la data de 8 decembrie 2018, pe la ora 21.30, a băut cu Dan Țucă, de asemenea localnic.

La un moment dat, Țucă i-a luat din mână telefonul lui Iustin - Ivan P.. Telefonul mobil valorează în jur de 250 de lei.

Oamenii legii l-au găsit pe Dan Țucă, acesta confirmând faptul că în seara de 8 decembrie 2018, a băut cu tânărul în vârstă de 19 ani. Țucă a declarat că Iustin - Ivan P. era foarte beat, iar la un moment dar ar fi scăpat telefonul din mână. Moment în care colegul de pahar a luat telefonul de pe jos, cu gândul de a-l returnat proprietarului în ziua următoare.

Dan Țucă a dat telefonul mobil polițiștilor, acesta având telefonul asupra sa. Iustin - Ivan P. și-a primit mobilul înapoi.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „furt calificat”.

sursa foto: bzb.ro

Adauga comentariu