Un tânăr a fost lovit cu sticla-n cap de către o femeie aflată în stare de ebrietate. Agresoarea a fost internată la Psihiatrie

La data de 28 iulie 2019, la ora 20.36, prin 112 a fost anunțat faptul că Gheorghe P. a fost lovit de către  Maria Calcan. În urma verificărilor făcute de polițiști a rezultat că în cursul zilei de 28 iulie a.c.,  Gheorghe P. (24 de ani), din comuna Bosanci, a consumat băuturi alcoolice la diferite baruri din localitate, iar în jurul orei 20.00 s-a deplasat în zona Dispensarului Veterinar Bosanci. Acolo, el s-a întâlnit cu Maria Calcan, din localitate, care se afla şi ea în stare de ebrietate, iar în urma unor discuţii contradictorii, aceasta din urmă l-a lovit pe Gheorghe P. cu o sticlă în cap.

Cum tânărul a început să sângereze, la faţa locului a fost solicitată deplasarea unei ambulanţe, care l-a transportat pe acesta la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, cu diagnosticul prezumtiv de „TCC ușor, etilism cronic”.

Deoarece agresoarea se manifesta agresiv în zona comiterii faptei a fost transportată cu ambulanţa la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Adauga comentariu