Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce a furat un automat de cafea și a încercat să sustragă încasările de la o sală de jocuri

Un tânăr din comuna Straja a fost reținut de polițiști după ce în ultima lună a comis mai multe infracțiuni pe raza localității de domiciliu. La data de 13 aprilie 2021, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a primit o plângere din partea administratorului de la SC MD GLOBAL SRL despre faptul că o persoană a provocat distrugeri la un automat de cafea.

S-a stabilit că autorul este Petru Schipor (20 de ani), din comuna Straja, care a distrus și a furat automatul de cafea „Jacobs Astro Necta”, aparținând societății SC MD GLOBAL SRL, automat care era amplasat lângă peretele exterior al sălii de jocuri „Casa Pariurilor” din comuna Straja, creând astfel un prejudiciu de 10.000 de lei.

De asemenea la data de 25 aprilie a.c., polițiștii au primit plângere scrisă de la administratorul societății SC HATTRICK BET SRL cu privire la faptul că Petru Schipor a încercat să sustragă din casieria sălii de jocuri „Casa Pariurilor” aparținând SC HATTRICK BET SRL diverse sume de bani.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale a Poliției Orașului Vicovu de Sus s-a reușit probarea activității infracționale a lui Petru Schipor și recuperarea bunului sustras. Astfel, la data de 4 mai 2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de tânăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt”, „distrugere” și „tentativă la infracțiunea de furt”, luându-se măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore.

Petru Schipor a fost introdus în Arestul IPJ Suceava urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți în vederea luării unei măsuri preventive privative de libertate.      

 

Adauga comentariu