Un tânăr a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut soția și i-a omorât o pisică

La data de 29 iunie 2020, pe la ora 09.00, o tânără, de 20 de ani, din municipiul București, s-a prezentat la sediul Secției Urbane de Poliție Burdujeni pentru a reclama faptul că, în cursul zilei 27 iunie a.c., în jurul orei 22.30, a fost lovită de către soțul său, Adrian Iorgu (24 de ani), din București, care era în stare avansată de ebrietate, însă nu a anunțat poliția deoarece îi era frică de acesta, deoarece în alt context lovise foarte violent două pisici, trântindu-le de podea, iar una dintre acestea a decedat.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de „violență în familie”, „uciderea animalelor, cu intenție, fără drept” și „rănirea sau schingiuirea animalelor”.

Polițiștii de proximitate au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile, prin care s-a dispus evacuarea lui Adrian Iorgu din locuința conjugală. Totodată, în acest caz s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

Adauga comentariu