Un tânăr a încercat să se sinucidă cu antigel după ce a pierdut banii la păcănele

La data de 11 februarie 2021, la ora 20.05, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată de cadrele medicale din cadrul UPU Suceava despre faptul că a fost adus cu ambulanța Andrei B. (27 de ani), care a băut antigel.

Din cele declarate verbal de către tânăr a rezultat faptul că, la data de 11 februarie 2021, a mers la o sală de jocuri din zona centrală a municipiului Suceava, unde a jucat la aparate și a pierdut suma de aproximativ 1.500 de lei.

Fiind supărat, Andrei B. s-a deplasat la un magazin de piese auto din zona stației TPL 22 Decembrie de unde a achiziționat un recipient de un litru de antigel după care, a mers în parcul de pe strada Meseriașilor, unde a înghițit circa 300 de mililitri de antigel. După 30 – 40 de minute și-a dat seama de riscul la care s-a expus și a sunat singur la 112 solicitând intervenția unui echipaj de ambulanță.

Andrei B. a fost transportat de echipajul medical la UPU Suceava unde a primit îngrijiri medicale și a rămas internat, diagnosticul prezumtiv fiind „intoxicație voluntară cu antigel”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu