Un tânăr a încercat să se sinucidă cu diluant la două zile după ce a fost externat de la Psihiatrie

La data de 24 ianuarie 2020, la ora 14.33, polițiștii suceveni au fost anunțați prin 112 de către Cristi B. (49 de ani), din municipiul Suceava, despre faptul că fiul său, Alexandru B. (25 de ani), din aceeași localitate, a încercat să se sinucidă.

La faţa locului a fost găsit apelantul și fiul acestuia. La scurt timp, a ajuns și un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului, după care l-a transportat la UPU Suceava, fiind diagnosticat cu „ingestie acută voluntară diluant”. Medicii au stabilit faptul că pacientul se află în afara oricărui pericol.

Din discuțiile purtate de polițiști cu Cristi B. a reieșit faptul că fiul său suferă de depresie, iar în cursul zilei de 24 ianuarie a.c., pe la ora 10.30, acesta a plecat de acasă, iar în jurul orei 14.00 și-a sunat părinții spunându-le că a înghițit circa 200 de mililitri de diluant. Alexandru B. a fost găsit de tatăl său în zona cartodromului, într-o stare generală de rău, motiv pentru care bărbatul a sunat la 112.

Părinții au declarat verbal faptul că fiul lor a mai avut trei tentative de suicid, fiind externat în urmă cu două zile de la Secția Neuropsihiatrie Burdujeni.

Adauga comentariu