Un tânăr ”rangă” de beat a ajuns în arest după ce s-a oprit cu mașina în doi stâlpi de iluminat public din Gura Humorului

În seara de 1 spre 2 august 2021, Dumitru Tiron, în vârstă de 20 de ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, conducea un autoturism marca Fiat pe bulevardul Bucovina, din orașul Gura Humorului, dinspre Frasin către Suceava. Când a ajuns în intersecția bulevardul Bucovina cu strada Parcului, tânărul a traversat intersecția pe culoarea galbenă interminent a semaforului pentru direcția înainte. La un moment dat, individul a pierdut controlul mașinii, a ieșit în afara drumului, a pătruns pe trotuarul din dreapta a direcției sale de mers și s-a oprit în doi stâlpi de iluminat public.

Autoturismul înfipt în stâlpi a fost observat chiar de către un echipaj de poliție care patrula în zona respectivă.

Polițiștii au efectuat verificări în bazele de date și au constatat faptul că Tiron avea permisul de conducere suspendat.

Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Oamenii legii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și „distrugere”.

Adauga comentariu