Un tânăr rupt de beat a fost amendat după ce a căzut cu bicicleta de mai multe ori și a anunțat la 112 faptul că ar fi fost lovit de o mașină

În această dimineață, în jurul orei 04.00, Alexandru I. (24 de ani), din comun Bosanci, a sunat la 112 pentru a anunțat faptul că în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, pe strada Parcului din localitatea de domiciliu, a fost lovit de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului. În urma evenimentului, apelantul a susținut că a suferit mai multe leziuni.

Oamenii legii l-au găsit pe apelant la domiciliul său, în stare avansată de ebrietate. Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost lovit de o mașină, iar în urma evenimentului șoferul și-ar fi continuat deplasarea. 

Deoarece era beat, tânărul nu a putut să le ofere prea multe detalii polițiștilor cu privire la autoturismul care l-ar fi lovit, dar nici la locul exact unde s-a produs evenimentul. Bicicleta apelantului a fost examinată și nu au fost identificate urme de distrugere.

Polițiștii au luat legătura cu un martor care le-a spus că în seara cu pricina a consumat băuturi alcoolice împreună cu Alexandru I. la un bar din Bosanci. Pe la ora 01.00, cei doi au plecat de la bar spre domiciliu cu bicicletele. Pe drum, Alexandru I. a căzut de mai multe ori, însă s-a ridicat. În jurul orei 02.00, acesta a căzut încă o dată în dreptul unei locuințe, iar în urma căzăturii a suferit mai multe răni în partea dreaptă a corpului, respectiv mână, umăr, zonă toracică. Atunci, colegul de pahar l-a așezat pe tânăr pe treptele dispensarului din zonă, unde au stat aproximativ o jumătate de oră. Pe urmă, cei doi au plecat spre centrul localității și s-au oprit în stația de autobuz, unde au stat până pe la ora 02.30. Ulterior, cei doi s-ar fi deplasat spre domiciliul fiecăruia, în direcții diferite. Colegul de pahar al lui Alexandru I. a spus că nu a observat niciun autoturism în drumul său spre casă.

La domiciliul lui Alexandru I. a ajuns și un echipaj SAJ, care l-a transportat pe acesta la Spitalul Județean Suceava pentru efectuarea de investigaţii medicale de specialitate. Astfel s-a stabilit diagnosticul preliminar, respectiv ,,traumatism mână dreaptă prin cădere cu bicicleta”.    

Apelantul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost sancționat contravențional pentru că a condus o bicicletă fiind beat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu