Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au tras pe dreapta pentru că circula cu mașina gălăgios prin Rădăuți. Individul era beat și-i furase mașina tatălui său

În seara de 30 - 31 iulie 2021, în jurul orei 04.30, în timp ce un echipaj de poliție patrula pe raza localității Rădăuți, oamenii legii au observat un autoturism care a plecat în trombă de pe strada Calea Bucovinei.

Atunci, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii respective, folosind semnalele luminoase și acustice. Urmărirea a avut loc până pe strada Iacob Zadik.

La volanul autoturismului marca Opel se afla Vasile A. (20 de ani), din comuna Dornești, iar în calitate de pasager era Ștefan C..

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. 

Autoturismul Opel aparține tatălului lui Vasile A.. Proprietarul a susținut că nu știa faptul că fiul său a luat mașina.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului” și „furtul în scop de folosință”.

Adauga comentariu