Un tânăr s-a ales cu un dosar penal după ce mama lui l-a acuzat că o hărțuiește

La data de 30 august 2021, la ora 13.54, Poliţia Municipiului Suceava a primit o plângere din partea Gabrielei F. (53 de ani) despre faptul că fiul său provoacă scandal la geamul locuinţei, situată la parterul unui blocul din municipiul Suceava.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit că femeia a fost vizitată la geamul locuinţei de către fiul său, Gabriel F. (20 de ani), cu care se află într-o stare conflictuală de mai mult timp.

Întrucât Gabriela F. a fost deranjată de prezenţa fiului său şi se simte hărţuită de către acesta, a solicitat intervenţia polițiștilor.

Cu ocazia intervenţiei agenților de poliţie, conflictul generat de anumite aspecte financiare a fost aplanat, iar Gabriela F. a fost invitată la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

În urma completării de către organele de poliție a formularului de evaluare a riscului, a reieşit că există risc iminent asupra vieții și integrității Gabrielei F., aceasta manifestându-şi dorinţa de a se emite un ordin de protecţie provizoriu faţă de fiul său, motiv pentru care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva lui Gabriel F. pe o perioadă de cinci zile.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „hărţuire”.

Adauga comentariu