Un tânăr s-a spânzurat de o balustradă de pe casa scării în care locuiește fosta sa iubită

La data de 8 februarie 2020, la ora 22.53, Andreea P., din municipiul Suceava, a anunțat prin 112 faptul că fostul ei prieten, Andrei P. (29 de ani), tot din Suceava, s-a spânzurat pe casa scării unde aceasta locuiește.

Din cele spuse de tânără a reieșit că, în jurul orei 21.30, ea s-a întors de la serviciu, iar pe casa scării s-a întâlnit cu fostul prieten Petrea Andrei de care s-a despărțit în noiembrie 2019, iar de atunci acesta o caută și îi spune că se sinucide dacă nu se împacă.

Andreea P. l-a întrebat pe tânăr ce caută pe casa scării, Andrei P. spunându-i că nu are unde să locuiască și că dorește să se împace cu ea. Fata a refuzat să vorbească cu el și a intrat în locuință, iar in jurul orei 22.50 a ieșit din apartament ocazie cu care l-a găsit pe fostul prieten spânzurat de balustradă cu un cordon. Aceasta l-a strigat pe tatăl ei, care i-a tăiat cordonul cu care era legat în jurul gâtului, tânărul căzând în picioare pe scări, iar mai apoi s-a rostogolit până la baza treptelor lovindu-se la cap.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pe Ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale lui Andrei P., acesta prezentând semne vitale. Ulterior, el a fost transportat la UPU Suceava pentru investigații suplimentare fiindu-i stabilit diagnosticul de „traumatism cranio facial, traumatism coloană cervicală, tentativă de suicid prin spânzurare”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu