Un tânăr s-a spânzurat într-o pădure din Straja

La data de 21 octombrie 2021, la ora 20.30, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost anunțată prin 112 de către Pavel H., din comuna Straja, cu privire la faptul că fiul său, Andrei H. (22 de ani), din comuna Straja, a plecat acasă de două zile și nu s-a mai întors.

Din declarația lui Pavel H. a rezultat faptul că Andrei H. suferea de o depresie ușoară de circa doi ani și se afla sub tratament medical. Acesta obișnuia să meargă în drumeții pe raza comunei Straja, în zona denumită popular „Caraula”, întorcându-se de fiecare dată acasă. În cursul zilei de 19 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, acesta și-a luat un rucsac și a plecat cu autoturismul Volkswagen Golf în aceeași zonă în care obișnuia să meargă, însă nu s-a mai întors. Membrii familiei au încercat să ia legătura telefonic cu tânărul, însă acesta nu răspundea. Andrei H. nu s-a întors nici a doua zi, astfel că în seara de 21 octombrie 2021, acesta a fost căutat de membrii familiei împreună cu mai multe persoane din comună.

La scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu Pavel H., pentru a-l căuta pe tânărul dispărut. În acest timp, Pavel H. a fost anunțat de persoanele care îl căutau pe fiul său, că au găsit geaca și căciula pe care o purta în momentul plecării în liziera pădurii în zona denumită popular „Caraula” de pe raza comunei Straja, și la o distanță de 500 de meri față de  aceste articole de îmbrăcăminte a fost găsit spânzurat Andrei H..

Cu ocazia cercetărilor făcute la fața locului s-a stabilit faptul că Andrei H. a fost găsit spânzurat cu o funie. Locul unde a fost identificat cadavrul lui Andrei H. se află la o distanță de circa trei kilometri față de strada principală, într-o zonă greu accesibilă. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul tânărului.

La examinarea externă a lui Andrei H. nu au fost găsite alte urme de violență vizibile. Asupra cadavrului a fost depistată cheia de contact a autoturismului Volkswagen Golf.

Cu ocazia examinării autoturismului Volkswagen Golf, mașină ce era parcată lângă strada principală, respectiv pe DJ 209 G pe raza comunei Straja, a fost găsit în cotiera vehiculul un înscris în care își motivează gestul pe fondul depresiei.

În acest caz urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „uciderea din culpă”.

Adauga comentariu