Un tânăr și-a bătut fosta soție în vârstă de 20 de ani după ce i-a verificat conversațiile din telefon. Cei doi au împreună un copil

Vineri, 5 noiembrie 2021, o tânără în vârstă de 20 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a sunat la 112 și a anunțat faptul că fostul ei soț a bătut-o.

 

La fața locului a intervenit un echipaj de poliție, care a identificat-o pe apelantă. Conform acesteia, la data menționată, pe la ora 18.00, fostul ei soț a venit la domiciliul tinerei pentru a petrece puțin timp cu fiul lor. La un moment dat, Petrică Cherar (25 de ani) i-a luat telefonul tinerei și a început să îi verifice conversațiile. În timp ce îi butona telefonul fostei soții, individul a observat că tânăra a șters conversația cu o verișoară care se afla de față în acel moment. În aceste circumstanțe, Petrică Cherar s-a enervat și a aruncat telefonul, provocându-i distrugeri.

După ce a strigat telefonul, Cherar i-a aplicat tinerei o lovitură cu palma în zona brațului drept.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului și au constatat că există risc iminent asupra vieții, sănătății și intergrității corporale față de victimă.

Victima a depus o plângere penală față de fostul soț pentru „violență în familie” și „distrugere”. Acesta a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva individului.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „distrugere”.

Adauga comentariu