Un tânăr și-a bătut părinții din cauza unor neînțelegeri mai vechi

La data de 3 iulie 2021, la ora 13.31, Secția 8 Poliție Rurală Adâncata a fost anunțată prin 112 de către Marcel C. (53 de ani), din comuna Adâncata, despre faptul că atât el cât și soția sa au fost bătuți de către fiul lor Petrică Cherar (25 de ani), din comuna Adâncata.

În urma cercetărilor făcute de polițiști s-a stabilit că, la data de 3 iulie a.c., la ora 13.00, în timp ce Doina C. se afla singură acasă, s-a trezit în locuină cu fiul Petrică Cherar. Între cei doi a avut loc o discuție în contradictoriu legată de unele neînțelegeri mai vechi, ocazie cu care tânărul a lovit-o pe mama sa de două ori cu palmele peste față.

La scurt timp, la locuință a venit și Marcel C., care a avut de asemenea o discuție în contradictoriu cu fiul său. Pe fondul neînțelegerilor, Petrică Cherar l-a împins pe tatăl său.

Agenții de poliție au întocmit formularul de evaluare a riscului, stabilindu-se că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Persoanele vătămate nu solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu, motivând faptul că fiul lor locuiește efectiv în municipiul Suceava și și-a luat angajamentul față de aceștia că nu îi va mai deranja. Audiate fiind în calitate de persoane vătămate, Marcel C. și Doina C. și-au retras plângerea penală depusă inițial față de fiul lor Petrică Cherar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violența în familie.

Tânărul bătăuș a fost amendat cu 1.000 de lei.

Adauga comentariu