Un tânăr și-a pierdut telefonul în timp ce mergea să-și cumpere de mâncare de la Souvflaki. Polițiștii suceveni caută persoana care a găsit telefonul și a uitat să-l restituie

Ieri, în jurul orei 18.30, A.C. (16 ani), din municipiul Suceava, a anunțat Poliția cu privire la faptul că i-a fost furat telefonul. 

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, la data de 24 august 2020, pe la ora 17.00, adolescentul a plecat de la domiciliu spre restaurantul Souvlaki din zona complexului comercial Bucovina pentru a ridica o comandă. Când tânărul ar fi ajuns la trecerea de pietoni dintre parcul Trei Bărboși și parcarea complexului comercial Bucovina, și-ar fi scos telefonul din buzunar pentru a opri muzica. Atunci, adolescentul ar fi scăpat telefonul pe trotuar.

După puțin timp, tânărul a ajuns la restaurantul menționat și a constatat că nu mai are telefonul la el. Prejudiciul se ridică la circa 500 de lei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru furt.

În urmă cu vreo două săptămâni o femeie a fost condamnată la o lună de închisoare cu executare pentru că a găsit un telefon și nu la restituit.

Adauga comentariu