Un tânăr șofer de dubă, care s-a luat la întrecere cu polițiștii pe străzile Sucevei, a primit amenzi în valoare de peste 10.000 de lei și i-a fost reținut permisul pentru aproape 400 de zile

Ieri, în jurul orei 15.00, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Bilca, care conducea o dubă marca Iveco, înmatriculată în Anglia, s-a luat la întrecere cu polițiștii prin municipiul Suceava.

Oamenii legii au încercat să oprească autovehiculul menționat ulterior pentru un control. Așadar, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, dar duba care se deplasa pe strada Grigore Alexandru Ghica (cartier Ițcani), dinspre Siret spre Suceava. Șoferul nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea cu polițiștii în urma sa pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, DN2(Suceava-Siret) și VO2P km 9, unde polițiștii au reușit până la urmă sa blocheze duba și să o oprească.

Ciprian Rus (20 de ani) a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției Municipale Suceava. 

În urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul nu avea poliță RCA valabilă și ITP-ul era expirat din data de 20 martie 2018.

În timpul urmăririi, Ciprian Rus a încălcat mai multe reguli de circulație, pentru care oamenii legii i-au aplicat individului 13 amenzi în valoare totală de 10.715 de lei. Permisul de conducere al tânărului a fost reținut pentru 390 de zile.

Adauga comentariu