Un tânăr a tăiat cauciucurile unei mașini de poliție după ce s-a îmbătat într-o crâșmă aflată peste drum de Postul de Poliție Râșca. Acesta va petrece mai bine de trei luni în închisoare

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Bogdan Gabriel Arteni împotriva condamnării acestuia la cinci luni și 29 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de „distrugere”. Magistrații Curții de Apel Suceava l-au condamnat la trei luni și 29 de zile de închisoare.

Decizia este definitivă.


În seara de 7 spre 8 ianuarie 2020, pe la ora 22.00, folosind un briceag, Bogdan Gabriel Arteni a tăiat anvelopele montate pe partea din spate a unei mașini de poliție din dotarea Postului de Poliției Râșca. 

În acea seară, tânărul a consumat băuturi alcoolice la barul „La Ciofu” din localitatea Râșca, aflat peste drum de Postul de Poliție.

După ce s-a amețit, individul a pus gând rău unei mașini de poliție parcate în fața Postului de Poliție. Acesta a efectuat câte o înțepătură cu briceagul în fiecare cauciuc din partea spate a autospecialei respective.

Acțiunea individului a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate la sediul Primăriei comunei Râșca.

La audieri tânărul a recunoscut fapta, spunând că a fost săvârșită pe fondul consumului de alcool.

După comiterea faptei tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe urmă a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile.

Inculpatul este cunoscut cu antecedente penale. Înaintea acestei condamnări, față de inculpat s-au dispus măsuri educative privative de libertate pentru infracțiuni de furt calificat comise în timpul minorității.

Adauga comentariu