Un tânăr teolog, de 24 de ani, l-a întrebat pe ÎPS Calinic cum poate găsi dragostea adevărată, pentru că a avut parte doar de eșecuri și dezamăgiri: „Dacă veți ține legătura cu părintele duhovnic veți putea găsi o fată pe măsura dorinței dumneavoastră”

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, se arată deschis comunicării cu cetățenii răspunzându-le la întrebări și la înștiințările cu privire la unele probleme. Pentru a ușura această comunicare, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților publică zilnic mesaje între oameni și ÎPS Calinic pe site-ul eparhiei la rubrica „Răspunsul ierarhului”.

Un tânăr teolog l-a întrebat pe Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților cum ar putea să își găsească dragostea adevărată, deoarece până în prezent a avut parte doar de eșecuri și dezamăgiri.

MESAJUL LUI V.T.

„Am aproape 24 de ani, sunt teolog și îmi doresc slujirea Sfântului Altar. Dar cum pot găsi dragostea adevărată? Am avut numai eșecuri și dezamăgiri, pun mult suflet, dar la final sunt părăsit. Cum pot găsi fata pe care Dumnezeu mi-a pregătit-o? Ce ar trebui să fac? Doamne ajută! Ce rugăciuni sau canon aș puea face pentru a mă putea cunoaște, a putea fi binecuvântat de Dumnezeu să-mi cunosc omul potrivit, cel ales de EL? Iertați și binecuvântați, arhieria voastră!”

RĂSPUNSUL ÎPS CALINIC

„Doamne, ajută! Sunt convins că dacă veți ține legătura cu părintele duhovnic, care la rândul sfinției sale se va sfătui cu alți părinți duhovnici în ceea ce vă privește, veți putea găsi o fată pe măsura dorinței dumneavoastră, dar și a statutului de preoteasă. Mult succes!”

 

 

Adauga comentariu