Un tânăr va da cu subsemnatul zilnic timp de șase luni pentru că a înșelat două persoane ce vindeau telefoane pe internet

Judecătoria Fălticeni a dispus față de inculpatul Paul Hulub măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de șase luni pentru săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”.

Acesta trebuie să îi plătească persoanei vătămate 2.402 de lei cu titlu de despăgubiri.


Pe când Paul Hulub avea 15 ani, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune”, deoarece în luna martie 2016, a încercat să țepuiască o persoană care vindea un Iphone 6S cu suma de 2.830 de lei. În momentul în care coletul a ajuns la Hulub, acesta i-a solicitat curierului să îi permită să verifice conținutul cutiei. Cu această ocazie a desigilat cutia și profitând de neatenția curierului a înlocuit telefonul din cutie cu o replică. Pe urmă, tânărul a refuzat coletul. Fără să își dea seama că Hulub a înlocuit telefonul din cutie cu o replică, curierul a resigilat cutia și a dispus restituirea către vânzător.

Când Paul Hulub avea 17 ani, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de „înșelăciune” pentru că la data de 15 octombrie 2017 a indus în eroare o persoană care vindea un telefon mobil marca Iphone 7 Gold cu suma de 2.300 de lei. Pe același scenariu ca și cel de mai sus, când curierul a ajuns la Hulub, cel din urmă a solicitat verificarea coletului și a înlocuit telefonul cu o replică. Pe urmă, acesta a refuzat coletul.

 

 

Adauga comentariu