Un tânăr vrea să își întemeieze o familie cu o fată bisericoasă, dar nu are timp să o caute. ÎPS Calinic: „Adresați-vă părinților stareți și ei vă vor recomanda dintre fiicele lor duhovnicești”

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, se arată deschis comunicării cu cetățenii răspunzându-le la întrebări și la înștiințările cu privire la unele probleme. Pentru a ușura această comunicare, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților publică zilnic mesaje între oameni și ÎPS Calinic pe site-ul eparhiei la rubrica „Răspunsul ierarhului”.

Un tânăr i-a spus Arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților că ar vrea să își întemeieze o familie cu o fată din biserică, dar timpul nu îi permite să desfășoare această căutare. Cătălin i-a cerut un sfapt Înaltpreasfințitului Calinic.

MESAJUL LUI C.R.

„Binecuvântați, Înaltpreasfințite Părinte! Numele meu este Cătălin, am 25 ani. Am absolvit studiile în anul 2019. Lucrez într-o instituție publică. Înaltpreasfinția Voastră, provin dintr-o familie modestă, am fost ajutat de o fundație, acum sunt pe picioarele mele, lucrez, dar mă confrunt cu o problemă, nu țin legătură cu părinții deoarece ei nu vor. Îmi doresc mult să cunosc o fată, să îmi întemeiez o familie, o fată din biserică. Din păcate, timpul nu îmi permite așa mult, iar până acum am dat doar de fete din afara bisericii. Cum să reușesc? Simt că am nevoie de sprijin și nu știu unde să îl caut. Vă mulțumesc frumos! Sărut dreapta!”

RĂSPUNSUL ÎPS CALINIC

„Doamne, ajută! Adresați-vă părinților stareți, duhovnici recunoscuți, și ei vă vor recomanda dintre fiicele lor duhovnicești pe cea mai potrivită pentru statutul de preoteasă. Sărbători cu bucurii și împliniri!”

 

Adauga comentariu