Un taximetrist a fost nevoit să dea explicații polițiștilor suceveni după ce o clientă a sunat la Telefonul Verde. Aceasta l-a pârât pe șofer pentru că nu a purtat mască de protecție

Aseară, pe la ora 19.40, o femeie a sunat la Telefonul Verde pentru a anunța faptul că șoferul unui taxi nu a purtat mască de protecție pe timpul deplasarii. Apelanta a fost găsită în parcarea magazinului Lidl, de pe strada Calea Obcinilor, din municipiul Suceava. Aceasta a spus că în intervalul orar 19.30-19.40 a fost pasageră într-un autoturism taxi, marca Dacia Logan, care a dus-o din zona centrală a orașului până în cartierul Obcini, în zona magazinului Dany-Gry. În timpul deplasării, femeia a spus că șoferul nu a avut nasul și gura acoperite cu mască de protecție.

Polițiștii au identificat taxi-ul marca Dacia Logan, condus de către A.M. (28 de ani), localnic, pe strada Narciselor, în zona Colegiului Filadelfia. Tânărul, colaborator al firmei SC Tin Taxi SRL, a fost audiat cu privire la sesizarea apelantei. Acesta a recunoscut faptul că în cursa efectuată în intervarul orar menționat nu a purtat mască de protecție.

Șoferul a fost sancționat contravențional. Oamenii legii i-au spus acestuia să poarte masca de protecție pe viitor și să respecte prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19.

Telefonul Verde: 0800 800 358

sursa foto: fanatik.ro

Adauga comentariu