Un TIR-ist ce a lovit mașina unui sucevean, după care a fugit de la locul accidentului, a fost găsit spânzurat

Duminică seara, 28 octombrie 2018, pe la ora 19.30, șoferul unui TIR a lovit mașina condusă de un sucevean, proiectând-o pe contrasens, într-un alt autovehicul. Din accident a rezultat rănirea a cinci persoane. TIR-istul, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Dej, a fugit de la locul faptei. Acesta a fost găsit spânzurat, în dimineața zilei de astăzi, pe raza comunei Bunești, județul Cluj.

„Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 1C-E576, în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în fata sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus din sens opus, de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane (doi conducători auto și trei pasageri- printre care o minoră de 7 ani), acestea fiind transportate la spital”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.

Sursa foto: www.stiridecluj.ro

Adauga comentariu