Un trepăduș care a obligat o adolescentă cu retard mintal să se prostitueze prin casele din Solca și Arbore va sta aproape patru ani și jumătate după gratii

Ieri, la ora 17.20 , polițiștii din Solca au primit spre punere în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Suceava prin care inculpatul Horia Marius Todiruț (22 de ani), din orașul Solca, a fost condamnat la pedeapsa de patru ani, cinci luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „trafic de minori”.

În baza mandatului, un echipaj l-a găist și reținut pe Horia Marius Todiruț pe teritoriul orașului Solca.

Individul a fost introdus în Penitenciarul Botoșani.

O adolescentă în vârstă de 16 ani, care are unele deficiențe mintale, a fost pusă să se prostitueze pe raza localităților Solca și Arbore.

La data de 18 septembrie 2019, Tribunalul Suceava a admis cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT și a dispus arestarea preventivă a inculpaților Horia Marius Todiruț și Samuel Cătălin Cucu pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Anchetatorii au stabilit faptul că, în perioada februarie – martie 2018, cei doi au profitat de definciențele mintale ale fetei de 16 ani și au obligat-o să întrețină relații sexuale cu mai multe persoane de pe raza localităților Solca și Arbore.

Relațiile sexuale aveau loc în locații particulare de pe raza orașului Solca sau a comunei Arbore, unde minora era dusă de către Todiruț și Cucu.

Adauga comentariu