Un turist bucureștean venit în vizită în Bucovina și-a crăpat capul pe scările Hotelului Continental, de beat ce era

La data de 21 mai 2021, la ora 19.48, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către Nicolae C., din localitate, depsre faptul că o persoană a căzut pe scările din incinta Hotelului Continental Suceava.

Polițiștii l-au depistat pe apelant, care este manager de vânzări în cadrul Hotelului Continental Suceava. Acesta a declarat faptul că în seara zilei de 21 mai a.c., în jurul orei 19.45, în incinta hotelului a intrat Ioan Z., din municipiul București, care se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice. Bucureșteanul face parte dintr-un grup de turiști care este cazat la hotelul în cauză.

Ioan Z. după ce a primit cheia de la cameră, s-a deplasat către aceasta, ocazie cu care, în timp ce urca scările ce duc către etajul superior, a căzut pe spate, lovindu-se în zona capului.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SAJ, care după ce i-a acordat primele îngrijiri medicale, l-au transportat pe Ioan Z. la secția UPU din cadrul Spitalului de Urgență Județean Suceava, rămânând internat pentru mai multe investigaţii.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Adauga comentariu