Un vânzător și-a înjunghiat un client în fața pieței din Burdujeni, în timp ce polițiștii verificau declarațiile pe proprie răspundere ale sucevenilor

Astăzi, 1 mai 2020, între orele 17.00 - 18.00, în apropierea pieței din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, a avut loc un scandal soldat cu înjunghierea unui bărbat.

Agresorul este un bărbat în vârstă de 35 de ani, vânzător de la o tarabă cu materiale plastice, iar victima un bărbat în vârstă de 65 de ani. Între cei doi s-a iscat un conflict în urma căruia clientul i-a aplicat o palmă peste față vânzătorului, iar cel din urmă a pus mâna pe un cuțit, expus la vânzare, și și-a înjunghiat clientul.

Bărbatul mai în vârstă se află la spital, iar vânzătorul ar fi reținut la Secția de Poliție din Burdujeni.

Zi de zi autoritățile transmit prin comunicate de presă faptul că polițiștii, jandarmii și militarii sunt pe străzi și efectuează tot felul de filtre. Astăzi, polițiștii suceveni au ieșit în număr mare pe teren pentru a-i descuraja pe oameni să facă gratare de 1 mai.

Probabil, în timp ce bărbatul de 65 de ani era înjunghiat în Burdujeni, într-un alt colț al Sucevei un cetățean era amendat pentru că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere.

Comentarii

Simionescu Alberto

02.05.2020 14:39

Închisoare pe viata...de cand fac trafic cu tigari si bautura sunt șmecheri...anul trecut prin iunie tot acest individ a lovit o persoana in cap si a murit iar politia nu a facut nimic a inchis ochii si l-au lasat liber ca sa poata face un al doilea omor

Adauga comentariu