Un vicovean băut și-a abandonat mașina cu tot cu iubită într-un lan de porumb de frica polițiștilor aflați pe urmele sale

Azi - noapte, pe la ora 01.15, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, în timp ce patrula pe strada Calea Cernăuți din localitate a făcut semn regulamentar de oprire unui autoturism Audi A4, care se deplasa din direcţia comunei Vicovu de Jos spre comuna Straja.

Șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea în viteză pe strada Calea Cernăuți. După aproximativ patru kilometri de urmărire pe strada, mașina a ajuns la capătul drumului unde sunt amplasate bariere de acces în punctul vamal, nefuncțional.

Individul de la volan a părăsit partea carosabilă, virând brusc stânga pe un teren arabil unde și-a continuat deplasarea circa 100 de metri împotmolindu-se. Polițiștii au coborât din autospecială și au văzut că din autoturismul împotmolit  au coborât două persoane care au luat-o la fugă într-un lan de porumb. 

În timpul urmăririi polițiștii au tras două focuri în plan vertical. Unul dintre agenți a reușit să imobilizeze o persoană care a fugit din mașina abandonată stabilind că aceasta se numește Anamaria B. (21 de ani) din orașul Vicovu de Sus. Cealaltă persoană nu a putut fi ajunsă din cauza întunericului și configurației terenului. 

Tânăra a fost dusă la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, unde a declarat că se afla în calitate de pasager pe locul din stânga față, iar la volanul mașinii se afla prietenul ei, Valentin S. (21 de ani), din orașul Vicovu de Sus. Aceasta a mai declarat că vicoveanul a văzut și auzit semnalele poliției însă a refuzat să oprească deoarece este posibil să fi consumat băuturi alcoolice.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Adauga comentariu