Un vicovean beat a fost amendat cu aproape 9.500 de lei după ce s-a luat la întrecere cu polițiștii în toiul nopții prin municipiul Suceava. Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a conduse autovehicule pe drumuri publice pentru 480 de zile

În seara de 28 spre 29 martie 2021, pe la ora 01.30, un echipaj de poliție a încercat să oprească regulamentar un autoturism marca BMW, care circula pe strada Cernăuți, municipiul Suceava. Șoferul BMW-ului nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare în încercarea de a scăpa de polițiști. În aceste circumstanțe, echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului anterior menționat, solicitând sprijinul mai multor echipaje.

Până la urmă BMW-ul a fost blocat în trafic. La volanul acestuia se afla Marian Sandu (35 de ani), din Vicovu de Jos. De asemenea, în autoturism se aflau încă două persoane, respectiv un bărbat și o femeie.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Deoarece era trecut de ora 22.00 și nicio persoană din autoturismul marca BMW nu avea declarație de proprie răspundere privind motivul deplasării, toți trei au fost sancționați contravențional.

Valoarea totală a amenzilor pe care Marian Sandu le-a primit este de 9.425 de lei și îi este suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 480 de zile.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului”.

Adauga comentariu