Un vicovean care trebuia să stea în carantină a fost prins de polițiști încălcând măsura după ce a sunat abuziv la 112

La data de 25 februarie 2021, la ora 16.08, polițiștii din Rădăuți au fost anunțați telefonic prin 112 de către Vasile B. (29 de ani), din comuna Vicovu de Jos, despre faptul că fratele său sare la bătaie.

Cu ocazia verificărilor făcute de agenți s-a stabilit faptul că, la data de 25 februarie a.c., în jurul orei 15.30, Vasile B. s-a deplasat la domiciliul surorii sale Maria R., din municipiul Rădăuți, pentru a-i cere niște țigări, deoarece este fumător și nu are bani să-și cumpere.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul este cunoscut cu tulburări de comportament fiind dus în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea examinării psihiatrice.

În urma discuțiilor purtate de polițiști cu Vasile B., acesta a precizat că el este apelantul și că cele reclamate nu se confirmă. El s-a calmat, a cooperat cu agenții de poliție și a precizat că se  întoarce la domiciliul său din comuna Vicovu de Jos.           

Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că Vasile B. trebuia să se afle în carantinare în perioada 15 – 28 februarie 2021, la domiciliul său din comuna Vicovu de Jos, fiind încălcată astfel această măsură.

Vasile B. a fost sancționat contravențional.

Adauga comentariu