Un vicovean, ce a intrat cu forța în casa fostei soții, a fost dus de polițiști la „nebuni”

La data de 13 februarie 2019, în jurul orei 10.00, Marinela C. (42 de ani), din orașul Vicovu de Sus, a deplus o plângere la Poliție prin care a reclamat faptul că, pe la ora 05.00, fostul soț, Ilie Sandu (44 de ani), din aceeași localitate, a pătruns fără drept în locuința ei.

Polițiștii i-au adus acesteia la cunoștință faptul că are dreptul emiterii unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, respectiv 120 de ore, împotriva fostului ei soț, drept pe care și l-a exercitat.

Femeia a declarat că este divorțată de Ilie Sandu de o perioadă de aproximativ 15 ani de zile, timp în care acesta obișnuiește să meargă la domiciliul ei, unde provoacă scandal. În dimineața zilei de 13 februarie 2019, în jurul orei 05.00, bărbatul a intrat în locuința fostei soții, unde a amențat-o.

Ilie Sandu a fost găsit, fiind într-o stare vădită de ebrietate având un comportament violent și agresiv verbal, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți, de unde a fost transportat ulterior la Spitalul de Psihiatrie Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violare de domiciliu” și ,,amenințare”.

Adauga comentariu