Un vicovean cu probleme psihice s-a sinucis, aruncându-se în fântâna din gospodărie

În această dimineață, la ora 06.38, polițiștii din Gălănești au fost anunțați prin 112 de către Florentina V. despre faptul că tatăl ei, Vasile C. (61 de ani), din comuna Vicovu de Jos, a căzut în fântână.

În urma cercetărilor făcute de agenți a reieșit că, în cursul dimineții zilei de astăzi, în jurul orei 06.00, bărbatul a ieșit din casa sa din Vicovu de Jos. Cum acesta nu se mai întorcea și era cunoscut cu tulburări psihice, soția sa a început să-l caute prin curte. Pe la ora 06.10, femeia l-a găsit pe acesta căzut în fântâna din gospodărie.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și pompierii de la Garda de intervenție Vicovu de Sus, care au scos a victima din fântână. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără rezultat.

Vasile C. suferea de tulburări psihice, având eliberat în acest sens și un certificat de încadrare în grad de handicap din 2019.

Soția bărbatului a povestit că acesta a ieșit din locuință, a ferit un șase bucăți de placaj din lemn aflate pe gura fântânii și s-a aruncat în fântâna adâncă de cinci metri până la nivelul apei construită din piatră.

Medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Adauga comentariu