Un vicovean a fost reținut după ce și-a snopit în bătaie concubina

La data de 29 decembrie 2020, la ora 09.00, Poliția orașului Vicovu de Sus a primit o plângere din partea Andreei I. (19 de ani), din comuna Arbore, care locuiește fără forme legale pe raza localității, cu privire la faptul că în dimineața aceleiași zile a fost agresată de către concubinul ei, Stelică Prodan (20 de ani), din orașul Vicovu de Sus.

Polițiștii au făcut investigații în vederea găsirii autorului agresiunii, însă nu s-a reușit acest lucru. A fost întocmit formularul de evaluarea a riscului, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, motiv pentru care s-a emis împotriva lui Stelică Prodan un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile.

În urma probelor administrate la dosar s-a reușit documentarea infracțiunii de „violență în familie”, precum și prinderea agresorului.

Totodată, în cursul zilei de ieri, în baza probelor administrate, polițiștii au dispus continuarea urmăririi penale față de Stelică Prodan, iar după audiere, a fost dispusă prin ordonanță reținerea a acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

La nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă în vederea transportării și depunerii lui Stelică Prodan în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „violență în familie”.

 

Adauga comentariu