Un vicovean și-a bătut fiica în vârstă de 11 ani până a băgat-o în spital

La data de 17 decembrie 2018, în jurul orei 14.05, Gabriela M., din oraș Vicovu de Sus, a anunțat prin 112 faptul că Daniel Nistoriuc (37 de ani), din aceeași localitate, și-a lovit fiica.

Polițiștii l-au găsit la domiciliul său pe Daniel Nistoriuc, agenții ducându-l la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus.

Fiica sa, Nicoleta N., în vârstă de 11 ani, a fost adusă de către mătușa sa, la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus. Fiind întrebată dacă solicită un echipaj ambulanțier, femeia a declarat verbal că se va deplasa la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Copila a fost transportată la spitalul din Rădăuți, de unde a fost transferată la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „policontuzionată prin agresiune fizică”.

Mama fetei se află în județul Iași. Polițiștii au luat legătura telefonică cu aceasta, aducându-i-se la cunoștință că are dreptul de a solicita ordin de protecție împotriva lui Daniel Nistoriuc.

În acest caz a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”.

Adauga comentariu