Un vlăjgan din Bălăceana și-a băgat tatăl în spital după ce s-au certat din cauza unui cal

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Bălăceana, a ajuns la spital după ce fiul său în vârstă de 24 de ani l-a lovit cu pumnul în zona feței. Totul a pornit din cauza unor neînțelegeri mai vechi privind vânzarea unui cal.

Gâlceava a avut loc la data de 21 aprilie 2021, pe la ora 23.30, la domiciliul victimei care locuiește împreună cu soția și copiii. Deoarece tânărul de 24 de ani s-a îmbătat, între el și tatăl său s-a iscat un scandal din cauza unei neînțelegeri din trecut. La un moment dat, individul turmentat și-a lovit tatăl cu pumnul în zona feței. Bunica agresorului, o bătrână în vârstă de 84 de ani, a încercat să calmeze spiritele, dar nepotul a agresat-o fizic împingând-o.

Pe urmă, bărbatul de 63 de ani, văzând că fiul său continuă scandalul, a pus mâna pe telefon și a sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță. Cei din urmă i-au acordat îngrijiri medicale bărbatului și l-au transportat la Spitalul Județean Suceava. Acesta a fost diagnosticat cu „traumatism cranio cerebral prin agresiune”. În cazul bătrânei de 84 de ani, aceasta a refuzat să fie transportată la spital.

Tatăl agresorului a spus că fiul său face scandal doar când se îmbată.

Polițiștii ajunși la fața locului au completat un formular de evaluare a riscului și a reieșit că nu există risc iminent asupra vieții și integrității celor două persoane agresate fizic. La rugămintea celor din urmă,  nu a fost emis un ordin de protecție provizoriu față de tânărul de 24 de ani.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie”.

Adauga comentariu